Знаменита українська балерина Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов влаштували пишне весілля в прямому ефірі шоу "Танці з зірками 2019". Пара розписалася в одному з київських РАГСів і вирішила відгуляти свято прямо на паркеті українського танцювального проекту. Зірка подякувала всіх причетних до організації незабутнього торжества, про що й написала у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Суддя "Танців з зірками" опублікувала кілька зворушливих фото і відео з церемонії на паркеті.

Катерина згадала всіх причетних до організації її весілля в ефірі, починаючи від режисерів, і закінчуючи стилістами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"досі тисячі мурашок.... Хочу ще раз подякувати команду телеканалу 1+1 за неймовірно душевний і романтичний ефір! Окреме спасибі ідейному натхненнику, продюсера Володимира Завадюку. Ти подарував казку і свято не тільки мені, але і мільйонам глядачів нашої країни. Нашим красивим, неймовірним провідним Юрію Горбунову і Тіні Кароль, а також, неперевершеною тамаді, богині ламінату Леся Нікітюк", - написала Кухар.

Окремо вона звернулася до коханому чоловіку і учасникам танцювального проекту.

"Чоловікові… Олександр Стоянов, тут no comments.... Думаю, всі, хто вчора дивився ефір, мене зрозуміють.... Друзі, учасники Танців з зірками, спасибі, що розділили з нами цей вечір! Було дуже зворушливо і радісно пізнавати історію, познайомитися з вашими половинками. Ви — частина не просто наших ефірів, а нашого життя!", - написала знаменитість.

Чоловік балерини приєднався до слів дружини і залишив для неї зворушливе визнання.

"Ми зробили це, і попереду нас чекає ще більше чарівних моментів!", - заявив він.

Нагадаємо, що Катерина Кухар видала секрет ідеальної фігури.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кухар поділилася особливою датою і показала перші весільні фото.

Також портал Знай.ua писав, що Кухар і Стоянов зіграли розкішне весілля через 10 років.