Російські журналісти вийшли на зв'язок з Олексієм Степановим, що назвав себе одним родини Анастасії Заворотнюк і поширили в мережі заяву, що зірка комедійного серіалу "Моя прекрасна няня" зовсім не хвора, пише Рoliteka.

Журналістів зацікавило, чи готова артистка зніматися в телепередачах або давати інтерв'ю.

"Мама не готова ні з ким спілкуватися. І Анастасія не готова ні з ким спілкуватися. Коли вони будуть готові спілкуватися, вони вийдуть до засобів масової інформації, але, як ви розумієте, це буде коштувати дуже великих грошей", – цитує Степанова видання. Він уточнив суму: "Це коштує 200 мільйонів рублів".

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Нібито за ці гроші можуть виступити або Анастасія, чи її мати Валентина Борисівна із спростуванням інформації про тяжку хворобу знаменитості. Степанов впевнений, що ніякого раку у Заворотнюк немає, і зараз вона відпочиває в сонячній Ялті.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
У виданні вважають, що під виглядом "друга сім'ї" діє шахрай. Репортери з'ясували, що номер телефону дійсно належить нікому Олексію Степанову. Однак він проживає в Ханти-Мансійському окрузі і вже притягувався за статтею за шахрайство.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Стан здоров'я актриси бентежить її фанів. У зірки діагностували останню стадію раку головного мозку, з кожним днем їй стає все гірше. Дійсно, зараз через різні суперечливі відомості про зірку активізувалися шахраї, які готові нажитися на сімейній горі і на небайдужості шанувальників артистки.