Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс розкішним спа-відпочинком в одному з елітних готелів в самому центрі Києва. Так, артистка показала не тільки вечерю і басейн, але і себе лише в рушнику з вологим волоссям. Також Леся зізналася, що релаксувати зібралася з хорошою подругою, епатажною співачкою Анною Корсун (MARUV).

"MARUV, Ти де?", - лаконічно підписала Нікітюк. Варто відзначити, що дівчата частенько проводять час разом, а раніше навіть виставляли забавний ролик з сауни, де танцювали навпроти дзеркала. Також на "Танці з зірками" Леся, яка була запрошеною ведучою зіркового балкона, ніжно поцілувала подружку після її гарячого виступу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.