Акторка, яка зіграла головну роль у новому фільмі "Кріпосна" Катерина Ковальчук розповіла про найнебезпечніші сцени. Актриса розповіла, чому плакала в перервах між зйомками, про відносини з Ксенією Мішиною та Олексієм Яровенко, а також про значущість культового серіалу в її житті.

Режисер-постановник серіалу Максим Литвинов наголосив, що на роль Кітті пробувалися близько 300 дівчат. Але головною героїнею вони хотіли бачити таку дівчину, котра могла б закохати у себе всіх: і простого коваля, і лицаря на білому коні, і бездушного молодого панича.

Катерина Ковальчук

"Я прочитала про Катерину - 18 років розумна, красива. І відразу зрозуміла, що це моя роль. Я просто завжди мріяла про історичний фільм, ще й в головній ролі", - зізнається Катерина Ковальчук. Катерина Ковальчук

Зйомки серіалу Кріпосна

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Найбільший і тривалий кастинг був саме на роль Каті Вербицької, або Кітті. Креативний продюсер "Кріпосної" Тала Пристаєцька розповідає, що вони не хотіли брати на роль однозначну красуню.

"Катя бере шармом. Ти ось коли починаєш з нею спілкуватися, в якийсь момент тобі здається, що вона – найкрасивіша дівчина, яку ти бачив", - зізнається Тала. Тала Пристаєцька

Катерина Ковальчук

Катя Ковальчук признається, що, йдучи на кастинг, і уявити не могла, скільки страшних випробувань для неї приготували творці костюмованої драми. Виконавиця головної ролі зізнається, що інколи між дублями взагалі всіх ненавиділа. Під час зйомок дівчина подружилася з Олесею Жураковською, якій неодноразово доводилось втішати Катю.

Катерина Ковальчук

Близькою людиною для Каті стала і Ксенія Мішина, яка зіграла жорстоку поміщицю Лідію Шефер. Хоча вони й вороги за сценарієм,але у житті – хороші друзі.

Катерина Ковальчук розповіла й про жорстокі сцени, які її сильно вразили. У серіалі багато краси та любові, але не менше, властивої тим часам, жорстокості.

Катерина Ковальчук

"Це все настільки реально було і настільки жахливо. Вирили могилу, Катю по- справжньому закопували, їй давалося певний час не дихати ... Це було дуже страшно. Я стояла і думала: "Боже, як їй там"", - згадує Ксенія Мішина. Ксенія Мішина

"Так, і говорила: "Закопуйте, закопуйте", - сміючись, додала Катерина Ковальчук. Катерина Ковальчук

Катерина Ковальчук

Ще однією небезпечною сценою для Каті стала сцена верхи на коні. Акторка є вмілою наїзницею, але тоді щось пішло не так: тварина спонтанно побігла галопом і її не вдавалося зупинити. Та, на щастя, все закінчилося добре.

А чи є надія у глядачів на те, що кріпосна Кітті нарешті буде щасливою з чоловіком, якого любить, стане відомо вже сьогодні. 21:00.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що фільм "Додому", котрий боротиметься за Оскар, вийде у широкий український прокат 7 листопада

Як повідомляв портал "Знай.ua", на шоу "Зважені і щасливі" учасників чекає перший обмін партнерами

Також "Знай.ua" писав, що учасницю "Топ-модель по-українськи" поголили налисо