У четвертому випуску найважчого проекту країни "Зважені та щасливі", що виходить на каналі СТБ, учасникам запропонують обмінятися партнерами. Більшість знайшли спільну мову, але є й ті, хто не зміг або не захотів. Тому зараз їм дається шанс вибрати нового напарника.

Спочатку Аніта проведе анкетування і вияснить, хто з ким точно не хоче бути в парі. Ніхто не здогадується, що це вплине на умови випробування.

Шоу Зважені та щасливі

Хитрість полягає ось в чому: за умовами конкурсу парам потрібно буде піднятися на двадцятиметрову висоту по нестійких сходах, деякі з них будуть підпиляні і легко ламатимуться. Кількість пошкоджених сходинок відповідає кількості учасників, які не хочуть бути в парі з даним конкурсантом.

Шоу Зважені та щасливі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Бонус отримає той, хто перший добереться наверх. Останній учасник змагань теж не залишиться поза увагою – йому підготували антибонус. Не кожна пара зможе легко пройти конкурс.

Шоу Зважені та щасливі

Церемонія обміну партнерами відбудеться вже цього тижня і не відомо, чи залишаться пари у тому ж складі, в якому були досі. Тим більше, що більшість учасників вважають, що між ними є щось більше, ніж партнерські відносини.

Нагадаємо, раніше учасниця "Зважені та щасливі" втерла носа тренерам після вильоту з проекту

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська драма "Додому" боротиметься за "Оскар"

Також "Знай.ua" писав, що Костромічова із "Топ-моделі по-українськи" поділилася фітнес-тренером