Відомому американському серіалу "Друзі" виповнюється 25 років. На честь цього ювілею Google створив "пасхалки", присвячені визначній події. Пілотна серія популярного комедійного серіалу "Друзі" вийшла 22 вересня 1994 року у США.

В честь ювілею Google створив "пасхалки" для кожного персонажа серіалу. Коли користувачі набирають імена головних героїв легендарного ситкому на екрані біля пошукової панелі з'являються різні предмети, які для кожного з шести друзів різні.

Серіал Друзі

Якщо навести на предмет курсором мишки і натиснути кнопку, відбуваються кумедні зміни на екрані. Пасхалка спрацьовує навіть у тому випадку, якщо написати ім'я персонажа без прізвища. В пошуковій строці імена персонажів можна вводити як російською, так і українською мовою.

Якщо ввести "Рейчел Грін" з'являється манекен з перукою, клацнувши по якому, можна потрапити на сторінку результатів пошуку зображень для "Рейчел".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Серіал Друзі

Росс Геллер - появляється біла кушетка. Після натискання на неї сторінка нахилиться зі звуком із шоу. Кушетку можна зламати чотирьохразовим натисканням на неї.

Введення "Джої Тріббіані" викликає появу шматка піци. Якщо натиснути на неї на екрані появиться багато іншої їжі, а тоді – з'являться руки, які її заберуть.

Серіал Друзі

Фібі Буфф – появляється гітара, після натискання на неї грає пісня про "драного кота" з анімацією.

Моніка Геллер – на екрані буде відро для прибирання. Якщо клацнути по ньому губка з характерним звуком почне витирати ім'я Моніки на екрані. Після такого прибирання текст змінить колір на фіолетовий.

Чендлер Бінг - на екрані виникає крісло. При натисканні на нього з'являться курча і качка.

Серіал Друзі

Варто згадати, що у рейтингу останніх епізодів телесеріалів, фінальний епізод "Друзів" зайняв четверте місце - у прем'єрному ефірі його бачили 52,5 мільйона чоловік.

Нагадаємо, раніше зірка "Беверлі-Хіллз" Дженні Гарт розповіла про біду в родині

Як повідомляв портал "Знай.ua", Клінта Іствуда "поховали живцем", скандал гримить на весь Голлівуд

Також "Знай.ua" писав, що 61-річний Алек Болдуін готується стати батьком вшосте