Популярна українська співачка Надя Дорофєєва і відомий телеведучий Дмитро Комаров звернулися до всіх небайдужих українців за допомогою.

Головний мандрівник країни і солістка гурту "Время и Стекло" продовжують розвивати проект "Чашка кави". Знаменитості займаються збором грошей для лікування хворих дітей і вже таким чином допомогли багатьом.

Нещодавно Дорофєєва показала в мережі нового хлопчика Матвія, якому терміново знадобилася фінансова допомога. А пізніше Дмитро Комаров розповів, як йдуть справи.

Телеведучий зазначив, що як тільки почався збір коштів, сума в мільйон гривень здавалася чимось недосяжним, але зараз це вже не так багато завдяки масі небайдужих.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Кілька днів тому Комаров повідомив, що для Матвія вдалося зібрати вже 1 569 388 гривень, але для повноцінного лікування залишилося - ще 1 300 000 гривень. Дмитро вірить в "диво" і в те, що вдасться зібрати всю суму.

Шанувальники телеведучого підтримали його починання не тільки в коментарях, але і грошима:

«У Матвія все буде добре 🙏+++», «Зроблено!!!», «одужуй!!!!», «Дай Бог Здоров'я!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏», «Перевів», «Здоров'я хлопцеві», — написали дописники.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильною вінілової смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.