Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує на руках у чоловіка.

Відкритість Тіни Кароль ніколи не стосується її особистого життя, яку співачка демонструє вкрай рідко. Але на цей раз Тіна Кароль захотіла потішити публіку, показавши чоловіка, який носить її на руках.

Зірка опублікувала фото, на якому зображений чоловік, міцно тримає співачку на руках. А Тіна щиро сміється і махає рукою.

Фото зробили під час зйомок відомого шоу "Танці з зірками", а саме за лаштунками, де відбувається найцікавіше. Чоловіком, який тримає Тіну на руках, виявився партнер співачки MARUV, яка бере участь у телешоу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тіна Кароль, суддя шоу "Голос країни"
Тіна Кароль, суддя шоу "Голос країни"

Фолловери негайно відреагували на унікальне фото і засипали Тіну Кароль компліментами. Багато виділили її талант і позитивний настрій, який передається навіть через фото. Деякі прокоментували реакцію оточуючих парочку артистів. На фото явно видно невдоволення інших учасників проекту, які сатаніють від надмірної уваги до Тіни.

"Гляньте на ці звірячі обличчя", "Ілона не рада за Тіну" і подібні коментарі можна прочитати під постом співачки.

Нагадаємо, Тіна Кароль кардинально змінила зовнішність і Instagram збожеволів: "Від мурашок по тілу до сліз".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.