З'явилося останнє інтерв'ю російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка зараз перебуває в тяжкому стані через раку мозку. Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" поділилася найпотаємнішим в ефірі російської програми, яка дуже довго готувалася.

Заворотнюк чесно розповідала про те, як у 33 роки буквально прокинулася знаменитою. Глядачі полюбили актрису за роль няні Віки в серіалі "Моя прекрасна няня". Все різко почали цікавитися не тільки її талантом, але і подробицями особистого життя.

З приходом неймовірної популярності у жінки почалися проблеми в сімейному житті. Це привело до розриву з чоловіком і Анастасія на піку своєї кар'єри залишилася наодинці з двома дітьми. І це в період, коли їй доводилося працювати по 20 годин на день.

Анастасія зізналася, що дітям в той період довелося нелегко. І вони навіть навчилися захищати свою маму з раннього віку. В якості прикладу артистка навела ситуацію, коли директор школи викликав до себе старшу дочку Заворотнюк, якій на той момент було всього 7 років і почав їй говорити про те, як неправильно поводиться її мама.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маленька Аня почала захищати свою маму і заявила, що директор не має права міркувати про поведінку її мами. Хоча вона і стала відома, своїм головним досягненням в житті вона вважає дітей.

"Діти мене збудували, вони мені дали все. До появи Ані у мене були метання: у чому сенс? Навіщо? Про що жити? І так далі. Ось вона є, і вона виправдовує все моє існування. І мені є навіщо жити. Не важливо, як складається моя кар'єра в театрі. І взагалі нічого не важливо", - зізналася актриса.

Нагадаємо, Заворотнюк отримала надію на життя, розкриті деталі другої операції.

Як повідомляв Знай. ua, Заворотнюк не була у комі, а з лікуванням їй допомогли друзі.

Також Знай. ua писав, що сім'я онкохворий Заворотнюк пішла на радикальний крок.