Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила архівний кадр з давньої фотосесії, звернувши увагу шанувальників на благодійність. Так, Віра пожертвувала багатьом український лікарням, рятуючи життя і дітям, і дорослим.

"Я зараз не дуже люблю це слово. Благодійність. Хоча, по суті, воно гарне і правильне. Але його вже зіпсували стереотипами, засудженням і шахрайством. Тому зараз я назву це просто - добро. Його роблю і я. Більше 14ти років і це сотні людей, хоча вже може і більше, в тому числі дітей. Звичайно, більше було зроблено в Україні, моїй батьківщині, але й далеко за її межами.
Як посол доброї волі ООН, як засновник фонду «Промінь Віри» і як людина, якій це необхідно. Для чого я про це розповідаю. Не для критики від хейтерів, і не для того, щоб пояснювати, що справи набагато важливіше слів (це ви і без мене знаєте). А для того, щоб попросити всіх тих людей, хто колись несподівано або очікувано отримав це добро ( і не тільки від мене) зробив щось хороше для іншої людини....", - нагадала фоловерам про доброту Брежнєва. Прихильники залишилися в захваті і не пройшли повз, засипаючи артистку компліментами.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще