Одна з найбільш популярних український телеведучих Леся Нікітюк має понад три мільйони фоловерів, яких часто радує новими цікавими постами. І цей раз не став винятком – Леся вирішила влаштувати масштабний розіграш, у якому майже задарма роздає купу цінних призів.

Леся Нікітюк опублікувала яскраве відео, на якому розповідає про свій конкурс, а також показує ті самі призи, які розігрує. Так, серед іншого, в цій купі коробок можна побачити смартфони, робот-пилосос, портативні колонки, фени та планшети. А ось головним призом стане сума в 100 тисяч гривень, які Леся теж тримає в руках на відео. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати відео в коментарях, а багато хто просто побігли виконувати умови конкурсу.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.