Стало відомо, що пухлина зірки популярного російського серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, яка вже цілих три тижні перебувати в лікарні, є неоперабельною. До такого сумного висновку дійшли лікарі після тривалого спостереження за станом відомої актриси. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Так, було прийнято рішення підтримувати її важкий стан виключно медикаментами. На даний момент Заворотнюк проходить своє лікування у відділенні терапії приватної московської клініки.

Слід зазначити, що поруч з актрисою постійно знаходиться сам директор, її періодично відвідують самі близькі, а саме донька і мама. Чоловік Заворотнюк і Петро Чернишов був поряд з нею до самого останнього часу. Однак він був змушений тимчасово повернутися до своєї роботи за певних зобов'язань.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк не виходила з коми, так як просто в неї не впадала.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Заворотнюк відключили від апаратів і підтримують тільки роботу серця.

Також портал Знай.ua писав, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" поділилася найпотаємнішим в ефірі російської програми, яка дуже довго готувалася.