Телеведуча Катя Осадча попередила своїх фанатів, щоб вони не потрапили в руки шахраїв. Відповідне попередження вона розмістила в соціальній мережі Instagram.

Вона повідомила, що в мережі поширюють її фейковое інтерв'ю або пряму мова, в яких вона нібито рекламує засіб від новоутворень на ступнях.

"Як би мені не було дивно все це писати, але я впевнена, це врятує багатьох від шахрайства. Я ніколи не мала таких проблем і нікому нічого не радила і не раджу. Будь ласка, користуйтеся порадами професійних лікарів, в інтернеті багато шахраїв, які спекулюють іменами відомих людей", — написала Осадча.

Телеведуча зізналася, що з початку поставилася до цієї інформації несерйозно. Однак вона почала турбуватися, коли про це почали розпитувати вже її знайомі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

З допомогою публікації вона вирішила попередити шанувальників і закликала їх не вестися на провокації.

Нагадаємо, Катя Осадча показала, як зазначила 36-й день народження.

Як повідомляв Знай. ua, Осадча посадила маленького сина Івана за кермо розкішного авто.

Також Знай. ua писав, що Катя Осадча сховала довгі ноги під старомодною спідницею.