Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує фанатів новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив уривок з нового гарячого кліпу на пісню "CHINA", яку презентує вже 27 вересня. Так, в ролику відображені розкішні дівчата в еротичній спідній білизні, які позують з оголеними сідницями.

" Slow Mo.....танці під бубнящий flow” #птп #china 27 вересня ,прем'єра відео на заголовну пісню альбому #MISHA", - заінтригував Потап. Фолловери взялися коментувати: "Вау😍 як це красивооо🙌💕", "Ср*ки зовсім не китайські. Походу Настя кастінг проводила", "Це дуже красиво", "Та що таке відбувається знову голі нічого одягнути.? 🎷🎷🎷🎷🎷😂😂😂😂", "а Настя не ревнує до таких дівчат в кліпі?)".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Деякі також запідозрили, що на початку кліпу в еротичній білизні з'явилася і екс-дружина Потапа, Ірина Горова: "Ооо там Іруся @gorovaya_irina 🔥🔥🔥".