Відомий український телеведучий Андрій Бідняків виявився двійником президента України Володимира Зеленського. Схожість помітив популярний в мережі додаток.

Відповідну фотографію опублікував на своїй сторінці в Instagram Андрій Бідняків.

Телеведучий вирішив слідувати за трендами і зрозуміти, з якою знаменитістю у нього є схожість. Відповідь шокувала не тільки Біднякова, але і всіх його шанувальників. На думку алгоритмів програми, колишня зірка "Орла і Решки" є двійником українського президента Володимира Зеленського.

Шанувальники Біднякова були в захваті від схожості зірок, в коментарях вони захопилися результатом і залишили багато теплих слів. На пост введучого відреагували навіть зірки. Не змогла промовчати Даша Астаф'єва і залишила свій коментар:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

da_astafieva

Дурко

ivan_hubchenko_12

Даєш партію, Бідняків і КО)

3_just_skill_3

Братанчик,я і так твій друг

Нагадаємо, команда "Орла і решки" опинилася в епіцентрі повстання в Індонезії: "Вийшли люди зі зброєю, з мачете".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Орел і Решка" знову увірветься на екрани: Ивлеева і Бідняків зійдуться в неабиякому протистоянні.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Никитюк вперше розповіла, чому пішла з "Орла і решки": "Мені дзвонить Володя Зеленський і говорить...".