Популярна українська супермодель, яка підкорила світових дизайнерів незвичайною зовнішністю і ідеальною фігурою, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так і в цей раз Алла показала в мережі результати незвичайної фотосесії з гімнастичними піруетами і загадковою атмосферою.

На фотографіях, які опублікувала супермодель, вона з'явилася в химерному чорному вбранні з ботфортами на шпильках. Її волосся зібране в тугу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. Алла звивається перед камерою, приймаючи складні пози і вигинаючи струнке тіло у різні боки. А у підписі до фото модель розповіла, що такі фотосесії – це вихід із зони комфорту. Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нову фотосесію зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.