Дмитро Нагієв, 52-річний популярний російський актор і телеведучий, відомий своїм шанувальникам як любитель активного та екстремального відпочинку.

В цей раз небезпечні розваги закінчилися для нього плачевно. 27 вересня Нагієв запостив в Instagram відео, на якому він підкорює 3000-метрову вершину.

Відео він підписав так: "Як прикол - це прикольно. Як подвиг - сумнівно. Позаду три тисячі метрів, попереду - швидка і дивний лікар з сильними фіксаторами".

У підсумку, Дмитра госпіталізували з травмою ноги - ушкодження він отримав під час підкорення гори.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Фанати Нагієва були стурбовані недоречною сміливістю артиста і написали засуджуючі коментарі, хоча деякі і захоплювалися їм: "Навіщо було ризикувати", "Для чого це потрібно, не розумію", "Ви божевільний".

Нагадаємо, раніше діагноз Заворотнюк загрожує мільйонам жінок: ось що насправді вбиває "Мою прекрасну няню".

Також Знай.uа писав, що Шварценеггер і Кемерон зняли фільм про користь вегетаріанства: любителі м'яса збунтували проти кінострічки.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зірка "Ігри престолів" зіграє головну роль у захоплюючому серіалі: цього чекали мільйони.