Американська світська левиця, модель і бізнесвумен Кім Кардашьян прославилася на телебаченні і в соцмережах завдяки зйомкам у сімейному реаліті-шоу. Зірка активний користувач Instagram, там вона часто радує фанатів новинами свого життя.

Так, в цей раз американський ідол Кім Кардашян показала три однакових фото, але на них у неї різний колір волосся. На прогулянку зірка вийшла у світлих спортивних штанах і укороченій блузі, яка оголила живіт і підкреслила пишний бюст моделі. У підписі до фото Кім Кардашьян просить шанувальників вибрати, в який колір їй перефарбувати волосся адже, за її словами, вже прийшла пора змінити образ. Шанувальники красуні не залишили без уваги її фото і почали активно обговорювати.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.