Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс досить пікантним фото, зробленому в невеликій вбиральні. Так, артистка приміряла лише червону картату плаття-сорочку і лосини, доповнивши образ вузькими футуристичними окулярами.

Варто відзначити, що останнім часом Нікітюк частенько робить селфі в дзеркалі, демонструючи фігуру і нові стильні образи. Також Леся сильно схудла, тому може похвалитися і струнким тілом в купальнику, як, наприклад, робила це в Бодрумі, Туреччина.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.