Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним фото, зробленому в улюбленому кафе рідного Хмельницького. Так, артистка приміряла досить відверте вбрання: чорну шкіряну спідницю з золотими ремінцями і облягаючу футболку з хижим леопардовим принтом, суцільно вкриту блискітками.

"Хмельницький❤️🖤❤️", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Спідничка супер 👍, а сама 💣💥", "Леся Красуня.", "Симпатична", "Ти як завжди на висоті 🔥🔥🔥", "Така гарна 😍😍😍😍", "Лесь ти родзинка а не кафе. Ти супер.😍😍😂😂", "Стильна 💕😎", "Спідниця супер❤️❤️❤️", "Вау😍", "Як з 90-х".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.