Любителька епатажу і скандальних витівок Кім Кардашьян прославилася завдяки сімейному реаліті-шоу. Вона, як і її сестри, обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. У Кім вже майже 150 мільйонів підписників, яких вона частенько радує новими фото.

Так, і цього разу світська левиця вирішила ощасливити фоловерів спекотним фото з чоловіком відомим американським репером Каньє Вестом. Парочка відображена в цікавому місці, яке нагадує пустелю. Кім і Каньє злилася в палкому поцілунку, фанати жартують, що Кардашьян вже не дотерпіла до дому і накинулася на чоловіка на прогулянці. Зірки, як видно, одягнені в спортивні костюми, без всякого епатажу.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.