Відома супермодель, ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова активний користувач Instagram. Там вона ділиться з шанувальниками результатами нових фотосесій, в яких частенько бере участь. Також Алла часто бере участь у рекламних кампанія світових брендів, адже вона прославилася на весь світ незвичайною зовнішністю і ідеальною фігурою.

Так, в цей раз Костромічова показала в мережі пікантні фото, на яких з'явилася в чорному купальнику. Алла відображена на курорті в Маямі, вона сидить біля води в незвичайній позі, її волосся мокре, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото супермодель запропонувала фанатам розважитися. "Понеділок день важкий, давайте подаруємо один одному трохи любові. Пиши у коментарях «будь ближче». Став лайки на перші 3 фото людям перед тобою. Відзначай в коментарях друзів, щоб підняти собі активність", - написала вона. А фанати не змусили себе чекати і почали коментувати фото зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.