Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс коротенькими відео, на яких кардинально змінила свою зовнішність. Так, артистка прийшла в салон до улюбленого майстра, висвітливши волосся та зробивши чубок. До речі, в салоні Леді Ле також запропонували каву, на якій зобразили її пса Рафіка.

Леся показала не лише кумедний процес процедури, але і похвалилася відмінним результатом, пожартувавши, що "Кому ж дістанеться цей джекпот". Варто відзначити, що за останній час Нікітюк ще й чудово схудла, частенько демонструючи підтягнуту фігуру в бікіні, а також почала стильно одягатися, показуючи шанувальникам безліч незвичайних образів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще