Актриса і телеведуча Дар'я Трегубова вже не раз доводила, що здатна на екстремальні вчинки. Варто згадати хоча б її еротичну зйомку для журналу Playboy. Цього разу зірка відчула на собі, як це бути Пані і займати домінуючу позицію в сексуальних відносинах. 15 жовтня на каналі 2+2 вийде новий детективний серіал “Брати по крові”, в якому Даша зіграла фатальну жінку - власницю БДСМ-студії Надію Архипову.

В інтерв'ю Знай.uа Трегубова зізналася, чим її так привабила ця роль в серіалі і що доставляло їй велике задоволення. Крім цього, ведуча Х-фактор 10 сезон поділилася, як шоу вплинуло на неї.

Дар'я Трегубова

До зйомок у детективі “Брати по крові” ви колись стикалися з БДСМ-культурою?

Звичайно ж, я знала, що це таке, і, оскільки я спілкуюся з великою кількістю людей, у мене є знайомі, які практикують БДСМ. Але сама я не занурювалася в цю культуру.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ця тема для багатьох табу і ретельно приховується. А чи є у вас заборонені теми? Про що ви ніколи не розповісте шанувальникам?

Я досить відкрита до діалогу і досить щільно спілкуюся зі своїми шанувальниками. Завжди дуже складно відповідати на питання “що я ніколи не…” і “від чого б ви відмовилися?” Легше дати відповідь, коли тобі вже пропонували щось, і ти від цього відмовився. Взагалі я не особливо заглиблююся в подробиці свого особистого життя. Я його не приховую, але вважаю, що якісь сімейні перипетії не варто виносити на громадський суд.

Поки шанувальники запитують мене про щось дуже необразливе: улюблену музику, в яких фільмах знімаюся, чи буде продовження, яких персонажів найбільше люблю. І на ці питання мені легко відповідати. Спасибі їм велике, що вони в мене такі осудні, талановиті, розумні і люблять, коли я читаю вірші, це теж дуже важливо.

Дар'я Трегубова на зйомках серіалу Брати по крові

Чим вас привабила ця роль в серіалі?

Тим, що вона оригінальна, несхожа на інші, провокаційна, яскрава. Моя героїня Надія Архипова, вона працює Пані. Дуже цікавий персонаж, який ще і нетипово показаний. Вона не жінка легкої поведінки, а психолог, який втілює чиїсь фантазії. І це захоплююче.

Знаєте, коли мені вислали сценарій, я сказала, що в першу чергу це буде красиво. А ще мені було дуже цікаво, у що мене одягнуть. Так як перший знімальний день у мене збігся з моїм днем народженням, особистий новий рік я зустріла в латексі (сміється).

Даша в день народження. Зірці виповнилося 39 років

Чи було вам комфортно в образі власниці будинку розпусти?

Дуже! Тому що в акторській професії мені цікавіше всього втілювати різних персонажів. І повірте, не кожній актрисі випаде шанс зіграти таку роль. Можна сказати, я отримала ексклюзив. Більше того, мені було неймовірно цікаво працювати з режисером серіалу Олегом Масленниковим. Я отримувала задоволення, коли він мені накидав інформацію про персонажа, і у нас народжувалося щось цікаве.

Ви погодитеся на будь-яку роль, яку вам запропонують?

Ні. Я погоджуюсь тільки на ті ролі, які мені вкрай цікаві, або відповідають моєму внутрішньому стану на даний момент. У нашому кінобізнесі таких жахливих ролей, від яких було б страшно заходити в кадр, мені ще не пропонували. Мені щастить, тому що мене запрошують на хороші, повноцінні, великі і відповідні моїм уявленням про персонажа ролі.

Дар'я Трегубова

Кого б ви не хотіли зіграти?

Це питання, на яке дуже складно дати відповідь. Взагалі для мене цікаво було б зіграти і стареньку з певним пластичним гримом, і божевільну, і маніяка.

Ви поєднуєте зйомки в кіно з роботою на телебаченні. Цього року трапився у вашому житті Х-фактор. Як шоу вплинуло на вас?

Шоу стало новим етапом у моїй телевізійній кар'єрі. Мені було весело, цікаво, я спілкувалася з величезною кількістю людей. Учасники досі пишуть мені в соціальних мережах слова подяки за те, що я їх підтримала. От навіть сьогодні мені написали: “Дашо, дякую за підтримку, було круто!” Це найбільший захват, який може бути! Для мене це дуже важливо. Адже я намагалася зробити все, щоб вони відчували себе більш розкуто на сцені.

Даша на зйомках Х-фактора

"Брати по крові" - це 24-серійний детектив про зведених братів Кірєєвих, яким, незважаючи на взаємну ненависть, доводиться служити в одному відділі карного розшуку після загадкової смерті батька.

У ролях: Ерік Абрамович, Сергій Дерев'янко, Зоряна Марченко, Віктор Сарайкін, Олег Масленников, Петро Крилов, Федір Гурінець, а також Остап Ступка, Михайло Кукуюк та інші.

Прем'єра серіалу відбудеться 15 жовтня о 19:30 на каналі 2+2.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Дар'я Трегубова приміряла неймовірно "вибуховий" образ.

Крім цього, докладно і відверто про заборонену тему БДСМ Знай.uа розповіла Пані Голді.

Також портал Знай.uа повідомляв нові подробиці про продовження комедії “Скажене Весілля”. Назар Задніпровський розповів, як Юрій Горбунов ставить на місце артистів-вискочок.