Уже третій рік поспіль двоє українців потрапляють в рейтинг найвпливовіших людей у світі моди. Це - Ася Мхітарян та Дмитро Євенко, які у минулому році розірвали шлюб, але їх не відпускає доля, об'єднуючи ланцюгами успіху.

Засновниця компанії Asthik Group Ася Мхітарян та власник бренду верхнього одягу IENKI IENKI Дмитро Євенко – одні з головних fashion-бізнесменів в Україні, які протягом трьох останніх років потрапляють до списку найвпливовіших людей у сфері моди – BoF 500, – за версією видання The Business of Fashion.

30 вересня видання The Business of Fashion випустило свіжий BoF 500 - професійний рейтинг, в який потрапляють дизайнери, стилісти, директори модних брендів, рітейлери та журналісти, які зробили найбільший вплив на модну індустрію за минулий рік.

З українців в список втретє поспіль увійшли Ася Мхітарян і Дмитро Євенко.

Компанія Асі Мхітарян Asthik Group сьогодні контролює мультибрендовий магазин Asthik, онлайн-магазин asthik.com, київські бутики Valentino і Agent Provocateur і кілька корнерів в київському ЦУМ. Також Ася Мхітарян є видавцем BURO 24/7.

Бренд Дмитра Євенка IENKI IENKI став першим, що отримав знак якості (верифікацію) в Instagram. Також марка стала проривом року в 2017-му за версією BFA і лише за минулий рік придбати 155 нових рітейлерів, а серед клієнтів - селебріті першої величини.

"Глобальна фешн економіка не звертає увагу на те з якої ти країни, який у тебе бекграунд і можливості. Умови і конкуренція для всіх однакові. Вести бізнес з України, зізнаюся, не дуже просто, і тим більш значущі наші успіхи на світовій арені, і тим приємніше що їх помічає такий авторитетний ресурс як BoF. Для мене велика честь бути визнаним одним з 500 професіоналів, які формують світову фешн індустрію", - ділиться враженнями Дмитро Євенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Зазначимо, що Ася Мхітарян і Дмитро Євенко - колишнє подружжя. Пара одружилася у 2015-му та виховує 9-річного сина Нікона від першого шлюбу Асі, та спільного 3-річного сина Єгора.

У минулому році Ася Мхітарян повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці про розлучення із Дмитром Євенком.

"Цього ранку хотіла б оголосити той факт, що з моїм чоловіком Дмитром Євенком ми вже деякий час не разом, і я ініціювала офіційну процедуру розлучення. Без коментарів… Життя триває!" – написала тоді вона.

Що ж, життя справді триває, продовжуючи об'єднувати цих талановитих людей успіхом у справі, яку вони одинаково люблять.