Стало відомо, що на 81-му році життя помер легендарний чеський співак Карел Готт. Продюсер Анета Штолцова повідомила, що артист помер у вівторок, 1 жовтня, після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

"Карел Готт помер у вівторок незадовго до опівночі. Він помер у колі близьких, перебуваючи з сім'єю", — поділилася сумною звісткою Штолцова.

Карел Готт

"З щирою скорботою в серці повідомляю, що мій коханий чоловік Карел Готт залишив нас вчора незадовго до опівночі після важкої і тривалої хвороби. Він пішов у спокійному сні, в колі сім'ї", — розповіла дружина співака Івана Готт.

У вересні лікарі поставили чеському музиканту діагноз гостра лейкемія. Він проходив амбулаторне лікування в Празі.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Карел Готт - чеський виконавець, який отримав велику популярність за кордоном. Він співав чеською, німецькою, словацькою, російською та іншими мовами.

За свою кар'єру артист записав понад 2 тисяч пісень. По всьому світу було продано 30 млн аудіоносіїв з його записами. Найбільш продаваним залишається альбом "Карел Готт", що вийшов у СРСР в 1977 році (4,5 млн екземплярів).

Нагадаємо, що 2 жовтня помер легендарний композитор Гія Канчелі.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер легендарний футболіст, який встановив неймовірні світові рекорди.

Також портал Знай.uа писав, що раптово помер знаменитий російський актор.