Стало відомо, що в понеділок, 2 вересня, художній керівник московського театру "Студія-69" та Театральної майстерні Грецького культурного центру (ГКЦ) Георгій Червінський помер у віці 73 років. Про цю трагедію повідомили на офіційному сайті ГКЦ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слід підкреслити, що смерть видатного артиста була абсолютно несподіваною.

"Нічого не віщувало біди. Буквально напередодні, у суботу 31 серпня ц. р., він зі своїм колективом блискуче представив на Фестивалі "Акрополіс" свої улюблені майстер-класи, Байки Езопа і уривки античної драматургії. В голові не вкладається. Він був сповнений сил, енергії, планів!", — сказано в повідомленні.

Причина такої спонтанної смерті не уточнюється.

Слід нагадати, що Георгій Червінський народився в Ленінграді 6 грудня 1945 року. Театром "Студія-69" керував з 1987 року. Він також знявся в таких фільмах, як "Пробач", "Хліб, золото, наган" і "А чи був Каротин?".

Нагадаємо, що помер видатний журналіст.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний спортивний коментатор.

Також портал Знай.ua писав, що городяни прощаються з героєм України.