Українські зірки зізналися, на що витратили свою першу зарплату. На шоу Нового каналу «Хто проти блондинок?» з Лесею Нікітюк побували Андре Тан, Олександр Скічко, Влад Яма, Дмитро Танкович, Іраклі Макацарія, DZIDZIO, Андрій Шабанов, MELOVIN, Костя Войтенко, Павло Вишняков та Ігор Ласточкін.

Під час зйомок найбажаніші чоловіки України розповіли, якими були їхні перші зароблені гроші і на що вони їх витратили.

«Витратив першу зарплату на кросівки Yves Saint Laurent. І на них пішли всі зароблені гроші. 300 доларів була зарплата, і 300 доларів коштували кросівки», - поділився дизайнер Андре Тан.

«На перші зароблені гроші (50 гривень) я купив собі машинку на радіоуправлінні. А я їх заробив за ведення концерту в Черкасах», - зізнався телеведучий і народний депутат Олександр Скічко.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

«Моя перша зарплата – 3 гривні 50 копійок. Я не став її витрачати відразу, відклав. Принципово. А вже наступного місяця, за другу зарплату, купив собі слойку з печінкою і слойку з маком. Дуже смачно було!» - поділився хореограф Влад Яма.

«Якось в дитинстві я кинув каштаном у голуба. І, здається, нормально його прибив – він потім дуже дивно ходив. Мені досі за це соромно. Потім я відніс цього нещасного до ветеринара, щоб вилікувати. Вся моя перша зарплата пішла на ветеринара… Це були білоруські рублі, але суму вже і не згадаю точно», - розповів телеведучий і гуморист Дмитро Танкович.

«Перша зарплата – 36 ларі, це приблизно 15 доларів. Я заробив їх, проводячи соцопитування. Пам'ятаю, мені дали листочок з питаннями, і я ходив по корпусам, стукав у двері, опитував жителів. А ось на що я витратив першу зарплату, вже і не згадаю. Напевно, з друзями прогуляли», - зазначив телеведучий Іраклі Макацарія.

«Колеги вперше запросили мене на дискотеку, додали мені трохи пива, а в пиво – ще чогось. І я собі так солодко на барній стійці захропів… А колеги потихеньку мою першу зарплату з кишені витягували», - згадав співак DZIDZIO.

«Свої перші гроші я заробив у п'ятому класі. Ми поїхали з однокласниками в колгосп – збирали картоплю чи помідори, не пам'ятаю вже. Це було десь недалеко від Одеси, в селі Градениці. Гроші витратив не відразу, відклав у скарбничку», - сказав шоумен Андрій Шабанов.

«Перші зароблені гроші – 500 гривень. Я вів захід до Нового року в одному пивному пабі. Не пам'ятаю точно, який рік, але тоді це були великі гроші. Дуже! І я купив собі банку червоної ікри», - похвалився співак MELOVIN.

«Я продавав стартові пакети одного з мобільних операторів України. Перша зарплата – 50 гривень. Не пам'ятаю, на що витратив… Напевно, проїв», - пожартував актор Костя Войтенко.

«На перші зароблені гроші я купив два або три кілограми груш. А ось на першу офіційну зарплату, яку я отримав в театрі… Швидше за все, ми з однокурсниками купили пива чи щось спиртне, і відзначили нашу першу зарплату», - розповів актор Павло Вишняков.

«Перші зароблені гроші – 100 тенге (казахська валюта, приблизно 7 гривень). Купив пачку кавових цукерок – такі маленькі, кругленькі цукерки, їх розсмоктувати потрібно було», - зазначив актор і комік Ігор Ласточкін.

Нагадаємо, Оля Полякова видала фанатам усі секрети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк кардинально змінила зачіску.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль похвалилася неймовірним талантом.