Відомий російський актор Михайло Боярський оскандалився через паркування в недозволеному місці.

Інцидент стався у центрі Санкт-Петербургу, де Боярський вирішив залишити свій чорний Mercedes просто на смузі зустрічного руху. Знаменитого Д'Артаньяна впізнали очевидці і виклали в мережу фото, на якому зафіксовано, як Боярський нахабно порушив правила дорожнього руху.

"Стою на світлофорі, а з Великій Конюшенної виїжджає "Мерс" і нібито хоче розвернутися по найкоротшій траєкторії, щоб виїхати знову на Велику Конюшенную, але замість цього паркується просто на зустрічній. І виходить з нього хтось дуже схожий на когось, кого я звик бачити в капелюсі", - написав очевидець.

Боярський залишивши автомобіль посеред дороги, пішов у своїх справах. Така витівка знаменитого актора обурило багатьох його шанувальників.

"Куди дивляться гвардійці кардинала?", "Д'Артаньян уже не той", - дотепно коментую інцидент в мережі.

Журналістам вдалося додзвонитися акторові, та у відповідь почули "тисячу чортів". Боярський просто відверто нахамив у відповідь на запитання журналістів:

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"А що ви мене допитуєте? Ви що, мій тато, мама? Хто ви мені? Так мені насрати на вас", - грубо відповів актор.

Нагадаємо, дружина Боярського Лариса Луппіан кілька років після одруження лікувала актора від алкоголізму.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Михайла Боярського показав свою 20-річну доньку

Також Знай.ua писав, російський актор Михайло Боярський відкрито підтримав Україну