Внучці російського актора Михайла Боярського, Катерині, виповнилося 20 років. Фото з привітанням виклав батько іменинниці депутат Сергій Боярський.

“Вот моей доченьке и 20! Катенька, милая, я тебя очень-очень люблю! Ты моя радость, моя гордость, моё счастье! С Днём рождения!!!”, - зворушливо підписав фото Сергій Боярський.

“Подумали, що це ваша дружичи чи сестра”, “У вас вже така доросла донька?” - написали підписними у коментарях. Вони також помітили, що Катерина Боярська схожа на свою бабусю – актрису Ларису Луппиан.

Михайло Боярський має також доньку Єлизавету. Вона одружена з актором Максимом Матвєєвим, разом вони виховують сина та чекають поповнення в родині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше “Знай.ua” писав, що російський актор Михайло Боярський відкрито підтримав Україну і зазначив, що нічого страшного в цьому немає.

Нагадаємо, що Єлизавета Боярська розірвала шлюб Максима Матвєєва з Яною Секстою, пара не пережила навіть першої річниці.

Знай.ua” писав, що дружина Боярського Лариса Луппиан кілька років після одруження лікувала актора від алкоголізму.