Деякі зірки не дуже турбуються про моральні принципи — вони намагаються завоювати чоловіка, навіть не звертаючи уваги на його дружину і дітей. Про відомих розлучниць пише Clutch.

Віра Брежнєва

За Вірою Брежнєвою сохли багато чоловіків, але її часто тягнуло на "зайнятих". Після розлучення з першим чоловіком вона закохалася в бізнесмена Михайла Кіпермана. На той момент він був одружений, але не зміг встояти перед спокусливою красунею. Їх відносини закрутилися, у підсумку Михайло розлучився зі своєю дружиною і вони з Вірою одружилися.

Проте їх відносини не були довгими, їх теж настигло розлучення. І на зміну йому прийшов продюсер Костянтин Меладзе, який і перетворив Брежнєву в відому всім сексуальну співачку.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Колишня дружина Меладзе стверджує, що відносини у Брежнєвої і Костянтина зав'язалися ще у 2005 році.

Єлизавета Боярська

Єлизавета Боярська теж входить в список розлучниць. На зйомках фільму "Не скажу" вона познайомилася з актором Максимом Матвєєвим і твердо вирішила його роздобути, незважаючи на те, що він був молодожоном. Їй це вдалося, і шлюб Матвєєва з Яною Секстою припинився навіть до першої річниці.

Пауліна Андрєєва

У Федора Бондарчука був дійсно міцний шлюб, поки він не зустрівся з Пауліною Андрєєвою. Спочатку йому просто подобалася вона, як актриса, але незабаром дівчина перевела це в іншу площину. Федір почав зраджувати дружині з Андрєєвою, а потім і зовсім розлучився.

Альбіна Джанабаєва

Джанабаєва була дуже довго закохана у Валерія Меладзе. Вона постійно їздила з ним на гастролі, як бек-вокалістка, допомагала йому, підтримувала, дбала, завжди була поруч. У підсумку, Меладзе здався, і у них почався роман. Коли співак ще був одружений, Альбіна народила від нього дитину. Зрештою, дружина Меладзе подала на розлучення.

Христина Асмус

Дивно, але Христина теж входить в цей список. Харламов 7 років був щасливо одружений, поки не зустрів Асмус. Не знаємо, як все закрутилося і хто кого зачарував, але в підсумку Гарік розлучився з дружиною і одружився на Христині. Зараз пара виховує доньку.

Нагадаємо, Брежнева в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.

Раніше Знай.uа писав, що Меладзе в одному халаті утримував Джанабаєву від стрибка за борт.

Також Знай.uа повідомляв, що Харламов і його зіркова дружина живуть з одним підборіддям.