Іноді між акторами спалахують почуття прямо на знімальному майданчику, особливо якщо доводиться грати закоханих. Про пари, які почали стосунки прямо на зйомках, читайте в матеріалі Clutch.

Віра Новікова і Сергій Жигунов

Пара познайомилася на зйомках фільму "Шанс", коли Віра була заміжня. Молодому Жигонову довелося два роки домагатися розташування неприступної Віри, яка, зрештою, пішла від чоловіка до нього. Пара прожила разом двадцять років і виховала дочку Анастасію. У 2009 році Сергій зважився піти до своєї партнерки по серіалу "Моя прекрасна няня", але незабаром повернувся назад до дружини.

Гела Месхі і Катерина Климова

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Актори зійшлися на зйомках історичного фільму "Вовче серце", коли Гела переживала важкий розрив з другим чоловіком Ігорем Петренком.

Володимир Вдовиченков та Катерина Лядова

Вдовиченков та Лядова познайомилися на зйомках відомого "Левіафану", де грали пару. Заради Олени актор пішов від дружини, з якою прожив 10 років.

Єлизавета Боярська та Максим Матвєєв

Найкрасивіша пара російського кіно познайомилася на съемкха фільму "Не скажу". Максим розлучився, і в тому ж році одружився на Єлизаветі. У 2012 року у пари народився син, якого назвали Андрієм.

Олександр Петров і Ірина Старшенбаум

Актори познайомилися на зйомках фільму "Потяг" Федора Бондарчука. І, хоча обидва планували просто попрацювати, не змогли впоратися з потягом один до одного.

Павло Прилучний і Агата Муценієце

Пара разом знімалася в серіалі "Закрита школа", де вони крутили роман. Дівчина на той момент була не вільна і актор вирішив почекати.

Дмитро Пєвцов і Ольга Дроздова

Акторів звели зйомки фільму "Прогулянка по ешафоту", 1991 році, тоді на кінопробах трапився і перший поцілунок їх героїв, на камеру.

Нагадаємо, виглядають чоловіки знаменитих пампушок.

Раніше Знай.иа повідомляв, зірки-розлучниці, які повели чоловіків з родини.

Знай.иа писав, зірки, які зробили вдалу пластику.