Син легендарного актора і співака Михайла Боярського, Сергій Боярський, шокував Instagram незвичайним знімком. Так, депутат виставив фотографію батька під час перегляду футбольного матчу петербурзького "Зеніта" проти "Ахмата".
Примітно, що Михайло Боярський сидить перед планшетом без свого фірмового капелюха. За даними "Федерального агентства новин", це перше фото, на якому співак позує без культового головного убору.

"Батько дивиться Зеніт-Ахмат через інтернет з усіма наслідками, в центрі міста з ним вічні проблеми. Лається, що не можуть петербуржцям показати гру улюбленої команди по телевізору. В час мого керівництва телеканалом "Санкт-Петербург" домовлялися, залучали спонсорів, купували права і показували. Тепер, мабуть, намагаються всіх загнати на платні канали.", - поділився емоціями Сергій Боярський. Фолловери не пройшли повз: "Тисяча чортів!", "Хороша фотографія. Вашому батькові дуже личить без головного убору, так йому і передайте.", "Так цікаво побачити Дартаньяна без капелюха!👍🙌", "Чому без капелюха?🤔", "Сергію, а де капелюх?".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще