Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні фото однорічної дочки Тільди, яку обожнює показувати шанувальникам останнім часом. Так, артистка пограла з малятком на клавішних, однак приховала її обличчя від громадськості.

Також Світлана виставила кумедне відео зі старшою донькою Євангеліною. Варто відзначити, що Лобода намагається весь вільний час присвячувати дітям, часто їздить на відпочинок або бере маляток з собою в тури. В інтерв'ю Ксенії Собчак співачка зазначила, що Єва не ходить у школу, а отримує освіту в домашніх умовах, адже вони часто переїжджають.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.