Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість в Києві виставила спільне фото з невідомим раніше чоловіком, представивши його шанувальникам. Так, незнайомцем виявився саундпродюсер артистки Вадим Лисиця, з яким, за її словами, вона проводить всі дні і ночі.

"знайомтеся🙈мій друг , хлопець , з яким ми проводимо дні і ночі разом 🤦‍♀️😁
вже тиждень як!!! мій незамінний Саундпродюсер
@vadimlisa 🎧", - заінтригувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Між Вами щось є...і давно;)))📸❤️👍", "Виходь за нього", "Щастить йому 😀", "Прекрасний вибір👏", "Здається , що хтось закохався 😂", "Ночі і дні 😮😮😮😮😮😮😮😮😮 ....І такі свіженькі?", "Тілль ревнуватиме😏".

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.