Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість виклала на аккаунті з власною дизайнерською спіднбою білизною і бікіні дуже відвертий ролик, позуючи в яскраво-зеленому купальнику з анімалістичним принтом. Так, артистка засвітила масивні груди і пружні сідниці, покрутившись перед камерою.

Варто відзначити, що Ратаковскі досить часто демонструє ідеальну фігуру, однак для власного бренду бікіні запрошує моделей різного віку, зросту та комплекції, доводячи, що будь-яка дівчина може виглядати розкішно.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником.