Українська супермодель Алла Костромічова відома у всьому світі, вона полюбилася дизайнерам, модним домам і глянцям незвичайною зовнішністю і ідеальною фігурою. Алла часто радує фанатів у своєму Instagram новими фото і відео, а ті у відповідь засипають її лайками і компліментами.

В цей раз супермодель показала в мережі цікаве фото, яке, мабуть, було зроблено в рамках незвичайної фотосесії. На знімку Алла з'явилася у білій нічній сорочці, бретелька якої кокетливо сповзла з плеча, і оголені груди прикриває тільки пасмо волосся. Модель сидить в цікавій позі з келихом води в руці. А у підписі до фото Костромічова розповіла про корисні звички, так вона, наприклад, привчила себе пити воду з красивого посуду.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.