Маргарита Паша – 24-річна київська студентка, спортсменка і просто красуня, яка в цьому році була удостоєна титулу "Міс Україна 2019". Дівчина активний користувач Instagram, де часто тішить шанувальників новими фото і відео. Так і в цей раз дівчина показала в мережі красиве фото з фотосесії з короною після перемоги на головному конкурсі краси.

На знімку Маргарита відображена, сидячи на стільчику у величній позі. Для фотосесії дівчина одягла тонкий ніжно-рожевий халатик, який прикрив пишний бюст, але підкреслив ідеальну талію. Маргарита руками ніби поправляє корону на голові, при цьому вона мило посміхається в камеру. У підписі до фото модель написала: "Одна із найкорисніших життєвих навичок – це вміння швидко забувати все погане: не зациклюватися на неприємності, не жити образами, не впиватися роздратуванням, не тримати злість. Не варто тягти різний непотріб у свою душу. Будда".

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.