Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий ролик, на якому наполегливо тренувалася в домашніх умовах за допомогою резинки. Так, артистка позувала лише в чорних трусах і топіку тілесного кольору, засвітивши розкішні ноги і підтягнуті сідниці.

"Ох, Ах і Ох 😁🤭😂". - забавно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Молодець 👍💃", "Крутишка", "🦁....така тендітна і така сильна 🔥", "Афігеть😱Це ж так важко...👍👍👍", "Прекрасна вправа!🔥👏", "Так ось як робити, щоб ягідки зріли😊😉. Круто!", "Тут не тільки Ох Ах і Ох", "Молодчина! 😘🔥 Красуня,розумниця,спортсменка💋", "Щоб добре виглядати потрібно багато працювати над собою👍👍", "це щоб потім горіхи ламати?".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.