Мегапопулярний укранський співак та шоумен DZIDZIO став героєм українського анімованого фільму. Іншими словами – співак потрапив у неймовірну казку!

Вийшов оновлений трейлер "Plаymobil: фільм" за участі DZIDZIO. Пригоди відбуваються у новому для всіх фантастичному всесвіті "Plаymobil". Над анімацією працював всесвітньовідомий Ліно ДіСальво, який є творцем FROZEN, VOLT, TANGLED.

Plаymobil: фільм з DZIDZIO

Привітний та завжди бадьорий DZIDZIO легко знайшов мову зі своїм персонажем. Більше того, співак та його герой – одне лице! Реліз "Plаymobil: фільм" 14 листопада.

Режисер фільму Ліно ДіСальво, який працював над "Крижане серце", "Вольт", "Рапунцель: Заплутана історія". Композитор - Ейтор Перейра, роботи якого знає кожен: "Нікчемний я 1,2", "Мадагаскар 2".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Plаymobil: фільм з DZIDZIO

Аніме, тривалістю 99 хвилин розповість історію Марли та її молодшого брата Чарлі, який зникає в чарівному, анімованому всесвіті PLAYMOBIL. Задля порятунку брата дівчина вирушить у фантастичну подорож через приголомшливі нові світи.

Там вона познайомиться з новими друзями та потраплятиме в приголомшливі пригоди. В результаті, Марла дійде висновку, що не так важливо, які обставини створює для тебе життя – ти досягнеш усіх вершин, якщо повіриш у себе!

"Ми з моїм героєм Делом дуже схожі, ви лише подивіться на зачіску та цю шикарну бороду – одне лице. Мені дуже пощастило озвучувати такого кумедного і яскравого героя. З нетерпінням чекаю початку роботи над цією анімацією", – прокоментував DZIDZIO. DZIDZIO

Нагадаємо, раніше Оля Полякова та Dzidzio обміняються тілами у новій комедії "Зірки за обміном"

Як повідомляв портал "Знай.ua", DZIDZIO, Цибульска, Кравець готують справжні бої на "Танцях із зірками"

Також "Знай.ua" писав, що "Танці з зірками" зробили з DZIDZIO Супермена та змусили ревнувати