Лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома називає себе співаком, який не танцює. Але в новому сезоні шоу 1+1 “Танці з зірками” артист демонструє неабиякі здібності. Дзідзьо зізнався, що участь у “Танцях” присвятив своїй матусі. Перші два прямих ефіри були складними для нього - судді були не у захваті від його танцювальних па, але співак дуже старався. У нього велика підтримка серед шанувальників, бо, як він каже, хто не любить Дзідзьо?

В розмові зі Знай.ua артист зізнався, що дійсно раніше професійно ніколи не танцював, як і більша частина українців. Він назвав дві важливі причини свого потрапляння у ”Танці з зірками”.

“По-перше, це суперпроект. По-друге, мені запропонували - я минувся, телився, бо я розумів відповідальність. Не можна просто перебути десь на проекті - у мене так нема. Я дуже люблю успіх! І я тепер зрозумів, що “Танці” активізують в мені надможливості, які в мене були заховані”, - розповів Дзідзьо.

Партнеркою Дзідзьо у шоу стала Яна Цибульська

Співак танцює у парі з хореографом Яною Цибульською. Вона вижимає з Дзідзьо всі соки, бо дуже хоче, аби їхня пара дійшла до фіналу. До речі, артист гарно танцює на репетиціях, у нього все вдається, але у прямих ефірах трапляється якась біда. Як каже співак, він дуже хвилюється, і це заважає йому показати себе на всі 100! Авжеж, це відзначається і на низьких оцінках від суддів. Влад Яма взагалі порівняв Дзідзьо з Дімою Комаровим, який запам’ятався глядачам інколи незграбними танцями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У першому прямому ефірі пара танцювала сальсу

Незважаючи на всі складності, співак запевняє, що “Танці з зірками” роблять з нього майже Супермена.

“Так! Можна схуднути, можна взагалі впевненішим стати, тобто включається новий етап”, - додав він.

За словами Дзідзьо, понад 4 кілограми він вже скинув завдяки напруженим репетиціям.

Свою партнерку, Яну Цибульську, співак просто обожнює та навіть ревнує її.

“Вона в мене найліпша! Вона маленька, дрібонька, така цьом-цьом-цьом. Вона якраз мені пасує - я дуже люблю маленьких, дрібоньких. Які пальчики в неї - такі всі маленькі. І я хочу сказати, ми з нею, як діти малі, чесне слово!” - поділився лідер DZIDZIO.

У другому прямому ефірі пара танцювала пасадобль

Чоловік Яни, Дмитро Жук, також приймає участь у “Танцях” у парі з телеведучою Людмилою Барбір. Тому Дзідзьо з Яною чи не кожен день бачаться на репетиціях з її коханим.

“Ми деколи так приходимо і в один момент кажемо: “Слухай, а ну пішов звідси! І не набридай і не списуй, що ми тут готуємо. Я вже ревную! - зізнається співак. - Стоп, чоловік - чоловіком, але тут “Танці з зірками”, перепрошую”.

Дзідзьо розповів, що спочатку мав сумніви щодо перемоги у проекті, але вже змінив свою думку, тож прагне стати найкращим.

“Тепер точно так! Спочатку я сумнівався, думав, та блін. На 5-ій репетиції в мені прокинувся незрозумілий звір, який спав. Тому я готовий позмагатися”, - підсумував артист.

Нагадаємо, днями DZIDZIO презентував нову пісню та кліп “Я Міліонер”. Як завжди, Дзідзьо написав і слова, і музику майбутнього хіта. Зняв кліп Любомир Левицький, та вийшов він дуже простим, яскравим та зі звичним гурту гумором.

Тож, якщо ви хочете стати мільйонерами - дивіться кліп та підспівуйте. “Вона як мантра - притягує гроші!" - запевняє автор.

Раніше про повернення в Україну та на паркет у “Танці з зірками” Знай.ua розповів хореограф Дмитро Дікусар, який сім років працював за кордоном. Також він зізнався, чи самотній зараз та чим займався весь цей час.

Крім цього, Знай.ua відвідав вечірку-презентацію нового сезону “Танців з зірками”, що відбулася в оранжереї на ВДНГ у яскравому стилі Disco.

Також своїм враженням про участь у "Танцях" поділилася з нами Анна Різатдінова - знаменита гімнастка, партнерка Олександра Прохорова.