Гаряча українська зірка, співачка і акторка Даша Астаф'єва часто радує фанатів яскравими фотографіями в мережі. Найчастіше артистка хвалиться фанатам результатами яскравих еротичних фотосесій, в яких із задоволенням бере участь. Так і цього разу Даша показала гарячі фото з нової фотозйомки.

На нових знімках Астаф'єва з'явилася в чорних латексних лосинах і прозорому плащі, під яким немає навіть бюстгальтера. Таким чином шанувальники можуть розглянути пишний бюст зірки. Даша згинається в різних спокусливих позах, демонструючи на камеру соковиті принади. У підписі до фото Даша написала: "Мало говорю. Більше відчуваю і переживаю. Але, ви питайте. Я поруч". Шанувальники не залишили без уваги таку спекотну публікацію співачки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.