У неділю, 6 жовтня, на телеканалі 1+1 відбувся сьомий ефір шоу "Танці з зірками", в якому Тіна Кароль виступає ведучою – вона партнер Юрія Горбунова. Разом вони ведуть шоу в прямому ефірі, і кожен раз Тіна з'являється в нових спокусливих образах, якими завжди викликає фурор на шоу.

Так, і цього разу Тіна Кароль показала у своєму Instagram нові фото, на яких позує у тому самому вбранні, в якому з'явилася в прямому ефірі танцювального шоу. Співачка позує перед камерою в довгому платті, яке складається зі світлого верху з цікавим візерунком і чорного низу з пікантним вирізом до стегна. При цьому на сукні Тіни є "секретики" у вигляді цікавих вирізів. Шанувальники у захваті від нових фото Кароль і засипають її компліментами.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.