Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна стала гостею нового випуску шоу Слава+ на YouTube- каналі Люкс ФМ та розповіла про неромантичність свого чоловіка – Валерія Бебко.

Юлія Саніна зізналася, що реалії її подружнього життя далеко не романтичні – чоловік співачки виявився не таким уважним до сімейних свят, як би того хотілося. Гітарист гурту THE HARDKISS Валерій Бебко постійно забуває про всі, важливі для Юлії, дати.

Юлія Саніна розповіла про труднощі сімейного життя

Співачка розповіла, як їм вдається ладнати в такій ситуації та зберігати теплі подружні відносини.

"Я дуже романтична особа була, напевно ще щось залишилось, якісь відголоски. Але Вал найнеромантичніша людина, яку можна собі тільки уявити. Усі свята у нашій родині, окрім дитячих – це стрес… Напередодні Нового року Вал ходить білий зі словами: "Боже, що тобі подарувати, боже, це ж треба щось обрати", - зізнається Саніна. Юлія Саніна

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Юлія Саніна та Валерій Бебко

Вокалістка музичного гурту, виявляється, дуже любить робити різноманітні сюрпризи. Більше того, Юлія Саніна обожнює готуватись до свят та дивувати своїх близьких – вона пише вірші та присвячує їм пісні.

"Зараз я кажу, що ти хіба квіти не забудь мені подарувати", - розповіла артистка. Юлія Саніна

Юлія Саніна розповіла про труднощі сімейного життя

Такі нагадування співачка змушена робити чоловіку аби самій не залишитися без квітів у сімейні свята. Юлія Саніна з усмішкою розповіла, що причиною її романтичної натури став Disney, і те, що вона довгий час чекала принца із мультика.

Нагадаємо, раніше солістка The Hardkiss поділилася найпотаємнішим

Як повідомляв портал "Знай.ua", солістка The Hardkiss здивувала мережу фото без макіяжу

Також "Знай.ua" писав, що Юлія Саніна показала небезпечні розваги над прірвою