Україну на всесвітньому конкурсі краси "Міс Світу 2019" буде представляти 24-річна київська студентка Маргарита Паша, яка цього року виборола титул "Міс Україна 2019". Дівчина після конкурсу ходила по ефірах українських телеканалів і роздавала інтерв'ю, але тепер повідомила, що починає активну підготовку до всесвітнього конкурсу.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Маргарита опублікувала миле фото з короною на голові. Вона стоїть біля входу на один із телеканалів у довгому персиковому платті і притримує корону руками. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото модель написала: "Отже, мої прямі ефіри підходять до кінця, і ми починаємо плідну підготовку до конкурсу "Міс Світу", стежте за новинами. Всіх чекаю 14-го грудня в Лондоні". Шанувальники, серед яких і росіяни, почали обговорювати фото дівчини і завіряти її що будуть вболівати за неї.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.