Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася гучним поверненням коханого чоловіка Володимира Дантеса в шоу-бізнес. Так, артист після тривалої перерви випустив пісню і кліп "Тепер Тобі 30" з посиланням на свій хіт "Мені вже 20".

"Я така щаслива ! @vladimirdantes - ти співаєш! ♥️ З прем'єрою, кохання!", - поділилася радістю Дорофєєва. Варто відзначити, що відеоробота вийшла яскравою і динамічною, а слова "Обняти і плакати" засядуть у вас в голові надовго. Фолловери залишилися в захваті від новинки і засипали парочку компліментами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.