Нещодавно російська преса поширила чутки про смерть "Моєї прекрасної няні". Але зараз вони пішли далі – вирішивши розвинути тему, ЗМІ заявили про таємну кремацію і похорони Анастасії Заворотнюк.

Після появи нових чуток про похорони російської акторки багато журналістів спробували проникнути на кладовище, щоб знайти свіжі сліди її поховання. Саме таким чином в мережі появилися кадри з місця, де похоронені батько та брат Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк

Місцева преса припускає, що саме там, біля своїх рідних, могла знайти свій останній притулок зірка серіалу "Моя прекрасна няня". Могили батька і брата Анастасії Заворотнюк знаходяться на Анкудіновскому кладовищі.

Місце ймовірного поховання Анастасії Заворотнюк

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється, що після неодноразових оглядин місцевими журналістами місця, де поховані рідні важкохворої Заворотнюк, свіжих слідів захоронення так і не було виявлено. Тож у ЗМІ зробили висновок, що є велика ймовірність, що відома російська акторка досі жива.

Нагадаємо, раніше акторку Анастасію Заворотнюк виписали з приватної московської клініки

Як повідомляв портал "Знай.ua", захворювання спричинило тяжкі наслідки для Заворотнюк

Також "Знай.ua" писав, що колишній Заворотнюк зробив заяву