Акторка Анастасія Заворотнюк останній місяць проходила лікування в приватній московській клініці "Європейский медичний центр". Стало відомо, що зірку виписали з медзакладу.

Повідомляється, що акторка досі перебуває в тяжкому стані. Від родичів Заворотнюк стало відомо, що зірка продовжить лікування в іншому медичному закладі. Про це пише телеграм-канал Mash.

Анастасію Заворотнюк виписали із клініки

Анастасію Заворотнюк виписали декілька днів тому та вивезли із приватної московської клініки. Обслуговування акторки по ОМС закрили і завершили лікувальні заходи в стаціонарі.

Анастасію Заворотнюк виписали із клініки

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Лікарі поставили Заворотнюк діагноз – четверта стадія раку мозку. Раніше зірка написала заповіт та закрила всі свої борги. Місцева преса припускає, що акторка планує продовжити лікування закордоном.

Нагадаємо, раніше спливли невідомі факти із життя Заворотнюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк планує продовжити лікування у закордонних спеціалістів

Також "Знай.ua" писав, що цілитель запропонував родичам, хворої на рак, Заворотнюк перевезти її до нього