Російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка лікується в приватній московські клініці від раку мозку, несподівано розрахувалася з усіма боргами та планує виїзд на лікування за кордон. Зараз вона отримала право залишити територію Росії.

За даними місцевих ЗМІ надалі Заворотнюк продовжить лікування у закордонних спеціалістів. Рішення судових приставів щодо тимчасових обмежень на виїзд з РФ відносно Анастасії Заворотнюк було скасоване в середині вересня. Тепер вона має право залишити Росію і лікуватися закордоном.

Анастасія Заворотнюк розрахувалася з боргами

Повідомлялося, що борг Заворотнюк тягнувся з 2012 року і становив майже півмільйона доларів. Банк подав позов про виплату суми боргу та виплату понад 50% відсотків від тіла кредиту відсотків і пені. Окрім того, акторка мала сплатити більше 50 тисяч доларів за судові процедури.

Анастасія Заворотнюк планує продовжити лікування закордоном

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Анастасія Заворотнюк наразі знаходиться в приватній московській клініці, але російські лікарі відмовилися її оперувати. Зірці поставили діагноз - четверта стадія раку мозку.

Нагадаємо, раніше Анастасія Заворотнюк склала заповіт

Як повідомляв портал "Знай.ua", акторський склад серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Заворотнюк отримала пропозицію успішного лікування від цілителя