Улюблений серіал мільйонів "Моя прекрасна няня" вийшов на телеекрани у 2004 році. Фільм став одним з найпопулярніших за всю історію російського телебачення і доленосним для акторів, які знялися в серіалі. Головна героїня Вікторія Прутковська, яку зіграла Анастасія Заворотнюк, стала кумиром багатьох дівчат.

Няня Віка стала народною нянею і запам'яталася шанувальникам своєю прямотою та ефектною зовнішністю. У серіалі вона стала вірним другом дітям продюсера Шаталіна, якого зіграв Сергій Жигунов. Для нього ж самого – коханою жінкою.

Телесеріал Моя прекрасна няня

Протягом п'яти сезонів Віка і Максим явно симпатизують один одному, в шостому - Шаталін наважується зробити пропозицію дівчині, а сьомий присвячений сімейному житті Вікторії і Максима.

Телесеріал Моя прекрасна няня

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Весела і проста Віка стала всенародною улюбленицею. Минуло вже 15 років з дня виходу серіалу і актори змінилися за цей час до невпізнання.

Анастасія Заворотнюк - Няня Віка

Анастасія Заворотнюк

Сергій Жигунов - Максим Шаталін

Сергій Жигунов

Борис Смолкін - Дворецький Костянтин

Борис Смолкін

Ольга Прокоф'єва - Жанна Аркадіївна

Ольга Прокоф'єва

Катерина Дубакіна - Маша Шаталіна

Катерина Дубакіна

Павло Сердюк - Денис Шаталін

Павло Сердюк

Ірина Андрєєва - Ксюша Шаталіна

Ірина Андрєєва

Нагадаємо, раніше крихітка з "Моєї прекрасної няні" перетворилася на фатальну красуню

Як повідомляв портал "Знай.ua", хвора на рак Заворотнюк склала заповіт: кому дістануться мільйони та елітна нерухомість

Також "Знай.ua" писав, що причина раку у Заворотнюк: відома ведуча розкрила всю правду